ROHKEUS – LUOVUUS – TEKNIIKKA

Rohkeasti Videolla! -valmennus

Videoiden kulutus kasvaa ja tarve sitä mukaa. 
Rohkeasti Videolla! -valmennus auttaa ihmisiä löytämään rohkeutta ja luovuutta videoiden tekemiseen. Se tapahtuu kohtaamalla haastavat asiat turvallisessa, kannustavassa ja innostavassa ilmapiirissä sekä kasvattamalla ymmärrystä siihen mikä on hyvä video ja miten niitä tuotetaan. 

Miksi sitten tulisi tehdä videoita? Organisaatioista on tulossa medioita, joilla on omasta takaa jatkuvaa itse toteutettua videotuotantoa. Videotuotannot ovat jo nyt osa normaalia markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja HR:n toimintaa. Toimintaympäristö, markkinat ja asiakaskäyttäytyminen ovat muuttuneet dramaattisesti. Yritysten tulisi rakentaa yleisöjä ja tässä video on voimakkain väline. Yrityksen brändin inhimillistämistä ja vuoropuhelun luontia kutsumme medioittamiseksi ja Rohkeasti Videolla! - valmennus on osa medioittamisen prosessia.

Valmennus sopii kaikille jotka kokevat yrityksessä tarvetta tuoda viestiänsä vahvemmin läpi esim somessa, asiakasverkostoissa tai yrityksen sisäisesti. Se huomioi organisaatiosi osaamistason ja tavoitteet.

Valmennuspaketit

Valitse #1 ja mahdollinen lisäpaketti #2

#1:

Rohkeus, luovuus ja hyvä video

1400 € + alv

Miten lisään rohkeutta ja luovuutta sekä mikä on hyvän videon olemus. Sisältää neljä tuntia (4h) teoriaa, tehtävän sekä kahden tunnin (2h) työpajan tehtävän purkamisen.

#2

Kuinka toteutan teknisen tuotannon?

1600€ + alv

Kuinka ja minkälaisilla välineillä voimme saavuttaa tavoitteemme? Sisältää neljän tunnin (4h) työpajan tekniikasta, tehtävän ja kahden tunnin (2h) työpajan tehtävän purkamiseksi.

Miten toteutamme?

Voitte valita koulutuksen #1 ja lisäosan #2 tarpeenne mukaan. Valmennukset järjestetään etänä tai asiakkaan tiloissa. Tehtävän purku tapahtuu etänä. Tähän mennessä suurin osa valmennuksista on toteutettu etänävalmennuksena loistavin tuloksin. Lähiopetukseen lisätään matkakulut. Osallistajamäärä on rajattu kymmeneen (10).

 

Valmennettavien palautteita

"Todella paljon asiaa. Ei pelkkää teknistä jargonia vaan kaikenkattavasti tunnepuolta ja inspiraatioita! Ilellä oli mahtava taito luoda hieno ympäristö turvalliselle ja hyväksyvälle tavalle oppia."

"Ihanan rohkaisevaa ja kannustavaa opetusta. Ammattilainen työssään. Tykkäsin."

"Aivan huiput kaks päivää, tehtävän teko oli mukavaa ja vei kivasti oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ilen tapa käsitellä asioita oli ihanan pehmeä ja ystävällinen ja tärkeimpänä rohkaiseva!"

"Nämä oli hauskat päivät. Mieleen jäi, että heittäytyminen on suotavaa ja ei pidä pelätä tarttua toimeen vaikka olisi haastavakin tehtävä. Toki pitää suunnitella ja tuottaa tuotos hyvin, mutta lähes kaikki on mahdollista kun vaan yrittää ja tsemppaa."

Ilari Laine on videotuotantoalan yrittäjä ja toiminut alalla 90-luvulta saakka. Työtehtävät ovat kattaneet lähes kaiken aiheeseen liittyvän toiminnan, mutta pääsääntöisesti rooli on ollut leikkaajana, kuvaajana, tuottajana tai ohjaajana. Nykyään rooli on vahvemmin valmentamisessa. Intohimona kaiken tämän lisäksi on ihmismieli ja henkinen kasvu. Tämä kaikki yhdistyy paketiksi jossa ollaan rohkeasti videolla.
Yksi sen ilmentymä on YouTube kanavani jossa koettelen omaa rohkeuttani ja kerron valmennukseen liittyvistä aiheista.

Youtube kanava