Liveon videovalmennus

ROHKEUTTA – HELPPOUTTA – TEKNIIKKAA

Videovalmennus by Ilari Laine / Liveo

Videovalmennus auttaa yritystä tuottamaan helposti omat videosisältönsä. Se myös auttaa löytämään rohkeutta ja luovuutta videoiden tekemiseen ja esillä oloon. Tämä kaikki tapahtuu kohtaamalla haastavat asiat turvallisessa, kannustavassa ja innostavassa ilmapiirissä sekä kasvattamalla ymmärrystä siihen mikä on hyvä video ja miten niitä tuotetaan. 

 

Varmista vaikuttavuus ja madalla kynnystä
videosisältöihin toteuttamalla itse videosi.
Palvele videolla aidosti ja uskottavasti.


Videovalmennus sopii kaikille jotka kokevat yrityksessä tarvetta tuoda viestiänsä vahvemmin läpi esim somessa, asiakasverkostoissa tai yrityksen sisäisesti.

Se huomioi organisaatiosi osaamistason ja tavoitteet. 


Miksi sitten tulisi tehdä videoita?

Organisaatioista on tulossa medioita, joilla on omasta takaa jatkuvaa itse toteutettua videotuotantoa. Videotuotannot ovat jo nyt osa normaalia markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja HR:n toimintaa.

Toimintaympäristö, markkinat ja asiakaskäyttäytyminen ovat muuttuneet dramaattisesti. Yritysten tulisi rakentaa yleisöjä ja tässä video on voimakkain väline.

Yrityksen brändin inhimillistämistä ja vuoropuhelun luontia kutsumme medioittamiseksi ja Liveon videovalmennus on osa tätä medioittamisen prosessia.


 

Valmennettavien palautteita

"Todella paljon asiaa. Ei pelkkää teknistä jargonia vaan kaikenkattavasti tunnepuolta ja inspiraatioita! Ilellä oli mahtava taito luoda hieno ympäristö turvalliselle ja hyväksyvälle tavalle oppia."

"Ihanan rohkaisevaa ja kannustavaa opetusta. Ammattilainen työssään. Tykkäsin."

"Aivan huiput kaks päivää, tehtävän teko oli mukavaa ja vei kivasti oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ilen tapa käsitellä asioita oli ihanan pehmeä ja ystävällinen ja tärkeimpänä rohkaiseva!"

"Nämä oli hauskat päivät. Mieleen jäi, että heittäytyminen on suotavaa ja ei pidä pelätä tarttua toimeen vaikka olisi haastavakin tehtävä. Toki pitää suunnitella ja tuottaa tuotos hyvin, mutta lähes kaikki on mahdollista kun vaan yrittää ja tsemppaa."Ilari Laine on videotuotantoalan yrittäjä ja toiminut alalla 90-luvulta saakka. Työtehtävät ovat kattaneet lähes kaiken aiheeseen liittyvän toiminnan. Rooleja on ollut leikkaajana, kuvaajana, tuottajana tai ohjaajana. Nykyään rooli on vahvemmin valmentamisessa. Intohimona on ihmismieli ja henkinen kasvu jonka seurauksena missioksi on muodostunut toisten rohkaiseminen.

 


 

Etävalmennuspaketit

2 päiväinen

1700€ + alv
(max 10henk)


Kaksi peräkkäistä päivää joista toisena päivänä aamupäivästä itsenäinen tehtävä ja iltapäivästä tehtävän purku

Videovalmennus voidaan jakaa myös kolmeen 3h osioon.

Iltavalmennus
3 x 3h

340€ + alv /hlö
(min. 5 henk / max. 8 henk)


Kolmen viikon ajan, kolme tuntia, yhtenä iltana viikossa.


Ilta 1 | Hyvä video, rohkeus, luovuus, esiintyminen
Ilta 2 | Miten hyvä video toteutuu ja tekniikkaa
Ilta 3 | Tehtävien purku ja palautteet

Alkavat videovalmennukset:
ma 14.3. / 21.3. / 28.3. klo 18-21 / Ilmoittautuminen päättyy 7.3.
ti 3.5 / 10.5. / 17.5. / Ilmoittautuminen päättyy 26.4.

Ota yhteyttä!

Ilari Laine
040 - 55555 85

ile@liveo.fi